"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Monday, January 9, 2012

Doktor gigi menang MasterChef Malaysia

Assalammualaikum.




Semalam, malah sudah bermalam-malam lagi sebenarnya dah tahu result siapa yang menang MasterChef Malaysia. Yalah, kalau korang semua perasan mana ada kat Astro Ria tu tulis LIVE kan. Kan....?? Haaa, maknanya kat sini memang diorang diamkan dulu keputusannya. Tak kisahlah, janji dia habaq maaai sapa yang menang. Ye dak? Teeehee..

So, as what I expected memang Ezani akan menang. Dan dia telah pun menangi RM 100k dan..dapat buat buku masakan sendiri. Peerrrgghhh memang bestlah, kat buku tu mesti tulis

"written by : Chef Dr Ezani"




Ini 'kakak' aku yang buat. HEHE.


Wah!!! I like !! Seriously, Kak Ezani ni telah berjaya menginspirasikan aku untuk belajaq masak. Bukan main masak-masak macam kecik-kecik dulu. Masak pakai tin milo. Hehe. Itu kisah lama dan itu membuatkan aku kreatip ! Haha. Okay-okay, kalau korang nak tahu dia ni baru habis study kat Australia. Ohhh ohsem sangat ! Aku ada buat entry pasal Kak Ezani dalam entry ni. -------> Klik sini

And I more thing that make inspired her is she'd covered her aurah. Yes! I mean she's berhijab. Sangat cool okay! Tapi satu je dislike, dia main touch-touch hand laa. Kak Ezani, lagi cool kalau akak tak main touch-touch. Hehe. So ohsem seyh ! ;))))) Kepada sesiapa yang nak tahu lebih lanjut pasal Dr Ezani ni boleh visit website dia and facebook dia. Dia sangat cool and awesome. Seyes !!! :D

Website Dr Ezani : ZestEzani



Okdaa, wassalammualaikum.


p/s : Kak Ezani cantek macam saye lah... HAHA. lol.



LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad