"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Friday, January 20, 2012

CANDID PHOTO GIVEAWAY by Fitryna

Assalammualaikum.


Hey semuaaa! Hari ni Jumaat, eloklah kalau nak buat sesuatu pada hari ni. So, jom pakat-pakat semua buat macam-macam pada hari ni. TAPI ! Janganlah buat yang tak elok pulak. Jumaat kan penghulu segala hari. Dan ustazah kamik pun ada pesan :

"Mulakan sesuatu tu pada hari Jumaat. InshaAllah, kita istiqamah."

 Ok, baguuusss ni. Bertindak mengikut arahan. :) Anyway, hari ni tiba-tiba aku rasa nak masuk GiveAway dari Fitryna blogger hebat juga tu. Dia buat GA pasal candid photo. Disebabkan aku rasa adalaaahh gambor yang cantek maka, aku pun join. Haha. Tapi, aku pemalu tahu!! Sikit pun takdaq gambor candid. Ada pun 1 ni jelah. So, I pick this as my photo for GA.

Gambar ni masa aku tahun 1 asasi dulu. *ok, macamlah aku dah lama tinggalkan asasi* HAHA. Ketika tu, ada farewell for my biro. Aku committee kut! Jyeeaaahhh, hidup ECONS !! Tanpa aku diorang susah nak buat kerja. So, memang kena ada selalu la. Hehehe. Econs, short term for my kuliyyah Economics.

Then, tengah makan-makan tu member sengal aku ni tangkaplah gambor untuk aku. Klik sana. Klik sini. "Baik ko klik kat aku! Haha" Nama dia Anis, dia pun KLIK laa aku. Daaaannn hasilnya... Tadaaa!




Korang tahu kenapa aku tangkap gambar sambil pegang garfu dan nampak gigi. Sebab, aku suka makan dan gigi aku cantek!! Kekekekee. Ok, fine! Aku teroverrrr. 

Ehem,ehem,eheem. Kepada siapa-siapa nak join contest ni, boleh klik sini ---->> Fitryna Diary
Dan, buat seperti apa yang dia suruh. Kalau dia suruh conteng muke, ikutlah.  Terjun bangunan, trojen jelah. Hhehe. Taklah, takkan Fitryna kita ni kejam. Contest ni mudah. Lai laaii laii join naa~ ;)





Psss,psss.. Fitryna sayaaang, kita nak laaa gambar macam kat frame tu. Lawa,cantek. Sukalah! ;)
*okay,ini bukan bodek. :D*

Ouhh lupa pulak, aku nak tag :



LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad