"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Saturday, December 17, 2011

Wordless Saturday aku

Assalammualaikum

Aku setuju dengan pendapat gambar ni. :DDDD

Aku memang suka buat wordless suka-suka hati kan. HAHA. Anyway, kalau wordless Wednesday tak sempat nak buka belog and update. I'm busy student. Apa ingat student tak busy ke? Hello?? Student is the most busiest people kut! Why? Because when we're student we're in plan to create future. Eceey. Ayat nak power je. But its 'H.A.K.I.K.A.T' seriously, I'm not lying you.

As what I said, this photo also agreed with me. Memang betul pun, kalau sekolah dulu kita diberi pengajaran. Belajar, belajar dan terus belajar. Terima saja apa yang cikgu bagi. Kadang-kala angguk je bila cikgu tanya "Faham tak?" murid pun balas " Fahaaaaaammm~~~~" jawab pun macam tak ikhlas. Kekeke. Namun, apabila kita melangkah ke alam Uni. kita diberi pula quiz. Quiz yang bukan senang mana. Susah kut! Tambah lagi I budak engine. Kena jawab quiz calculus, jisim itu, berat ini. Berapa kelajuan kereta tu kalau bawa 120km/j. Hehe. Ok, gurau. I'm accounting student to be. Please for me ;))) If, you want a Muslim conquer the world finance.Thanks you all. May Allah bless.


Oh no!! My 6th quiz on this Tuesday. Grrrr...







LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad