"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Friday, December 30, 2011

Berubah Lagi

Assalammualaikum.

Bosan. Senang kata, aku bosan. Rasa macam nak tukar background, header, semualah. Sebab tengok belog sorang ni, "canteeeekkknye". Tengok yang satu lagi, "comel laaaa ade bunga-bunga". Eh, kau suka bunga juga ye Nisa? HAHA. Yes, aku memang jalan macam gangster, tapi dalam hati ada taman. Kahkah. Opsss!

Thats why laa, I easy to change. So, I decided to make over my lovely belog. Hehe. Sekarang ni, sengaja aku buat simple-simple, sebab dah malas nak serabut-serabut. Warna putih campur biru je. Yelah, simple is sweeeett~ Euuuwww. Yakah?? Whatever !

Okeylah, tak suka cakap banyak. Tangan ni kalau duk atas keyboard, memang nak selalu tekan.
Ok fine, bai !

simple kaaann? HAHA.
Agak-agak okay tak belog aku ni?? Pleaassseee be my supporter!! Thank you friendsssss. ;))))



p/s : taip-taip sambil dengar lagu live from Korea!!! Terasa macam kat Seoul pula. Perasan!!!


LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad