"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Monday, May 23, 2011

New face,new trend

Assalammualaikum you ollsss...


Alhamdulillah,finally I've done to update my belog. From old skull to new skull. Haha. Not related! Sebenarnya aku seronok sangat ni,sebab belogku sudah berubah wajah. Ilham daripada blogger yang sudah aku follow. Thanks you ollss, sorry tak dapat nak blog list. Hehe. Anyway, I felt very very happy and satisfied laa with this newer face. 

You know,on your right have shout box. Can you see that?? (padahal memang ada dari dulu lagi) Haha. Tapi kali ini lain sikit. Aku bubuh gambar apa ntah tu. Siap ada tulis perkataan "JERIT". Kiranya pakej gitu. Haha. So,senanglah korang nak tinggalkan jejak selepas usha belog aku yang inspired sangaaat.

Tapi sampai laa ni,aku masih konfius apsal laa aku boleh pilih background yang ade bunga sekuntum di sebelah kanan ni. Adakah aku minah bunga?? Uhh no,thanks. Suka sikit adelah.. Haha. Musykil...musykil...

Ohh yeah, the title for my belog also chanced. It became "Inspiring Khainisa". Walaweeeeyhh...Glamour seyh! Header's name also I used on my tumlbr. Haha. Ter'kenan' laa katakan. So,dah tak ada idea sangat aku letak jelah. Dan, tadaaa...inilah hasilnya. Cantek kan??? Please say that too... Jujur kan senang! Haha. Bagus ni...

Dont forget to see face to face my tumblr too. Your visiting, I'll appreciate it. Dont worry..Hehe. Just click this. Inspiring Khainisa. Thank you laa weyh. Aku tahu korang mesti suka punyalah kat Tumblr aku ni. Hoho.


Okey,korang mesti agak musykil kan apsal aku guna Khainisa? Actually, my real name Khairun Nisa. So, Khai meaning of Khairun and Nisa is me lah!!! Hehe. But, I've just realized that my name has an awesome name. You know... Okey, aku nak gelak! Haha. Thanks to my mom and dad because gave this name. Gaya seolah-olah cakap slang mat saleh pulak kat rumah. Ye dak?? Inilah gunenye english education... Hehe. Usop,usop...kau telah inspire akulah. Hu'aloh!

Baiklah korang semua, aku akhiri entry ini dengan 2 baris pantun.

Dua tiga makan mee,
Terima kasih from me...

Haha. Inspired from Jarjit kawan Upin Ipin. Hari ini hari untuk menginspirasikan orang.



Psss,psss... please give an encouraged respond deyh. TQ! Hehe. (Okey,buat muke tebal)



LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad