"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Monday, February 14, 2011

almost to the end...

Assalammualaikum kawan-kawan yang gediks.

minggu ni minggu last kat Nilai ni bagi semester 2. Tapi bukan minggu terakhir laa bagi aku sebagai student asasi. Macam tak percaya kan yang aku ni dah 2 semester kat Nilai ni. Alhamdulillah everything is going smooth. 
But, for my friends which are one-year-student kat asasi ni mungkin saat manis dan pahit dikumpul bersama di masa-masa terakhir. Yelah, kenangan time asasi laa dapat rasa mana satu kawan, mana satu lawan. Uhhh yeke? haha. sekati laa nak cakap apa.
Anyway, for member-member aku yang ambil one-year jer... 
especially to Fatin,Farihin,Wan,Wani,Anis :


I wish you all the best and success with flying colours.

Ukhuwah fillah abadan abada.


psss...pss...okay2, sekarang ni aku tengah exam final. 
Buat cara budak exam laa weyh...Ishhhh
LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment