"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Monday, November 15, 2010

BTN ohhh BTN!

Assalammualaikum semuaa.


saye baru pulang dari BTN kat Kem Sepang. bunyik macam gempak jerk. kat Sepang..haha. padahal, kawasan terceruk kut kem aku nie. naseb baek tepi pantei Morib. alamak! kes Sosilawati tue ade kaitan dengan Morib kan weyh...ooppsss.
okeh2!! hari ini,aku sememangnye,memang dan memang dan memang arrr...
tersangatlah penat sampei kaki terketaq-ketaq. haha. hiperbole-bole betui. nak pergi kelas pon terase sangatlah malas. tambah plak,kelas tingkat 3. errrmmm,memang arrr lutut bertambah ketor laa weyh.
ape ape pon... 
seriously,i said BTN is the best arr. dengan aktivitinyer. peeerrrggghhhh memang menguji akal arr. tak kesah ar dari physical mahupun mental. 


tapi kan weyh...first time kut,aku merasekan yang 1 sen itu tersangatlah bernilai. haha. dulu punyer laa pandang duet syiling nie yang warne agak agak kusam tersangatlah bergune untuk my group cari makan.
adehhh...sanggup berlari pergi asrama ambil makanan then gadaikan. semate mate nak duet 1 sen!...dah laa susah payah nak ambil kena lari lari lagik. aleh aleh,dapat 2 sen jerk untuk empat gule-gule Dynamic. hampeh betui!...naseb baek dia bagi. kalau tak bagi...ermmm memang aku caci baki cincau deme laa...haha. Astaghfirullah halazim. saye bukan begitu yerk!


okeh! laaa....nak tidor lame lame malam nie. sebab esok nak pulang ke tanah air nie. well,orang balek kampong naek flight kut! haha. padahal,memang nak qada' tidor.


yang bakal nak terkena pergi BTN tue...cekalkan hati yerk! haha.tue jerk yang mampu aku wish kat korang...


notamaut: tido 2 jam jer kut semalam....gile penat! LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad