"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Monday, July 30, 2012

Olympics London 2012

Assalammualaikum

Jyeeaaahhh sukan yang gah datang lagi selepas tahun 2008 yang lalu. Tahun ini Olympics buat di London. So...disebabkan pengaruh barat yang semakin bercampur-campur dengan iluminati la ape lah. Sampai mascot dia pun nak mata satu. WTH.


Tidak ada binatang sebegini di dunia. Melainkan dengan izin Allah.


See!!! Comel je. ;D


Tengok China di Beijing dulu. Mascots dia ok lagi. Takde nak satu mata la apelah. Ok aku memang nak complaint. Haha. Anyway, part yang Mr Bean menyibuk main piano tu aku terima.

Muke dia maintain same. Hehe.

Last but not least harap Malaysia adelah pingat dibawa balik buat kenangan. ;)
Go Malaysia Go!!!
Ke akhir garisan~ *lagu semangat untuk Malaysia.






# Kalau Malaysia ku lawan Koreaaaaahh. Arggghhh aku confuse nak sokong mane. Kehkeh.


LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad