"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Friday, June 29, 2012

Meeting and Dating with them

Assalammualaikum.


Sebelum balik ke rumah dari uni. hari tu, aku dengan Bel and Peah memang dah plan nak pergi sekolah cuti semester ni. Oh nak bagi motivasi kat junior eh? Oh-uh tidak sama sekali. Kali ini nak pergi ambil sijil SPM si Bel ni. Kami yang lain ramai dah ambil. Memandangkan kami cuti pada sama waktu, so di kesempatan ni kami pun ber'enjoy'lah dulu. Yeaah!

Jarang dapat kami keluar bersama. Eventhough si Peah ni sama uni. dengan aku tapi still jarang nak gather makan minum sekali. Sedih di situ. Ceee... Ok! So, kami decided after lawat sekolah kami nak ke Jusco Kampong Pandan Kuala Lumpur. Oh-uh...Pengkalan Pegoh saja. Beria!

Okey, di sekolah macam biasa. Jalan-jalan-jalan jumpa cikgu tegur then senyum. Itu mesti! kalau tidak akan dilabel biadap. tak kenang budi punya anak murid. HEH! Yeaahh...its sth that we must do every visiting. But its nice. But yeaah, jumpa cikgu lama bersembang macam-macam sangat best. Ohsem ok! Korang try la ke sekolah. jangan lupa sekolah ye adik-adik,kawan-kawan. :) ewah!

Around pukul 2.30 ptg barulah kami dapat gerak ke Jusco yang baru buka tu. Konon-konon nak merasa macam di Mid Valley lettew. Poyo! Haha. But yeaahh, adalah sikit suasana macam di Key-eel. (KL)

Beli itu beli ini, habis masa di situ je. makan-makan Bel belanja sushi king! Yahoooo... Thank you Bel! Before pulang kami makan pulang kat Pizza Hut. Cewah, bunyi tempat makan pun gempak je. Gile menyampah! kehkeh. Ok kami kongsi je pizza tu. Jimat wang,jimat tenaga yang masak,jimat waktu kami nak makan. Ini idea yang bagus.

Sepanjang kami bersama ofcos ade kenangan bersama. kami kan jarang jumpa. So!! Klik klik songeh...




Kami sangat MANIS bila bersama. Kahkah.



#Inilah meeting dan dating ku di musim cuti semester. yahoooo! Rase2 macam nak dating dgn orang lain pulak. Huhu. Ramai yang tungguuuu tu. Kawan2 ku yang lain kite date nanti ye. ;)







LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad