"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Thursday, March 15, 2012

Teaser : Universiti pilihan untuk adik dan kakak abang

Assalammualaikum bakal-bakal best student SPM!

Aha! Tiba-tiba dapat ilham nak menulis entry mengenai pilihan-pilihan yang terbaik untuk masuk universiti. Cewah! Bukan apa, saja lah aku nak share dengan adik-adik yang masih kosong mengenai pilhan yang bagus la.

Hermm, I think not only for 'adik-adik' last SPM but also for 'kakak abang' yang dah tahu result STPM diorang. Bukan? Ahaa... Ni yang seronok kalau nak mempromote universiti-universiti terbaik ni. Keekekeke.

Macam biasa, ini hanyalah teasernya saja. Tunggu entry yang official nya ok! Seeyaa.



p/s: Lusa ada presentation. Aigoooo! LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad