"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Thursday, December 22, 2011

KurangKata | Rabu #6 : Rindu

Assalammualaikum.


Lampu yang memberi sinar di kala gelap

Hey, tengok gambar ni terus teringat pada rumah aku. RINDU! Macam lampu besar kat rumah aku. Bentuk pun hampir sama. Biasalah rumah aku kan istana. Pernah masuk astana program tv yang Anita sarawak hos tu. Haha. Ok. Fine! Lebih lebih pulak. By the way, memang ada pooonng tapi kocik jo eden punya lampu kek rumah. Lampu pun malap je. Sekali buka,satu terbakar. Kosian. Haha. Sudah-sudah, ini bukan lagi wordless ini namanya wordmore.

Okbai. Nak recharge energy sesudah stay up selama 24hours demi peperiksaan terakhir aku tadi. Beristirehat di bawah lampu 'kalimantangg'.
Jadiklaaaahhh labu~




LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad