"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Thursday, January 27, 2011

kisah natrah dan kematian


Assalammualaikum semuaa...
korang kenal kan siapa tu natrah? ish...kalau tak kenal memang arr. ekceli, aku pun tak berape kenal daa...haha.
 okeh,okeh ini advertisement yang ori punyer...

uhhh iye korang...kat universiti aku ni, (u laa sangat, baru foundation kut) okeh2... just now ade teater natrah. agak gempak jugak laa pelakon-pelakonnya. rugi laa bagi siapa yang tak tonton. kalau tak kompem pegang bunga dan beratur nak minta autograf. hehe.

Tapi time tu plak, ade talk pasal kematian. serentak pula tu masanya. memang kalau aku nak pergi kena belah dua badan laa. kan, kan? tapi kalau korang, what would you prefer one? if me, I think that 'death' is better one. because... we cannot predict our DEATH. only Allah knows everything. so, better dengar pasal kematian.

alaaa kalau teater ni, kisah Natrah banyak dalam internet. cuma nak tak nak je baca. betul tak?? hahaha.
psss, psss...aku tak pergi pon sebenarnye. haha. busy b'coz tomorrow will be mathematics' quiz.
do'a for my success okey!! Thank you.

LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad