"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Monday, November 1, 2010

"Contest Nama Untuk Anak Wa"

Assalammualaikum semuaa.

okeh! entry kali ini bunyik macam masyuuuuk contest jerk. haha. ye! memang betul.
contest ape?
warne mewarne ker..tak pon maen lukis2 gitu..
"hey,saye nie ade bakat seni taw. jangan maen maen same saye okeh!..haha"
dulu time aku darjah 6 aku siap lukis pelan lagik taw. waaahh memang cite2 time tue nak jadik architect gile arrrggghh.. tapi tinggal kenangan jela!
dah,dah...merepek kerepek plak!

haaa..actually saye nyer entry kali nak bagitaw yang 'saye masuk contest!'
ye! contest cik yuyu. nak taw lebih lanjut klik sini okeh!
saje nak menggedik-gedik macam ajla sebab suke maen reka-reka name budak2. hehe.
bile tak de kroje carik kroje.

dan oleh itu,name yang wa nak same itu cik yuyu punyer anak buah dia.
adalah...


toott tuuruuuttt tututuuuuu....


Raja Jehan Shah


"awat?? pelek ker...yelaa dah cik yuyu kate name biaq senang sebut."
Raja Jehan Shah okeh! laa tue. nanti dapat anak buah len,just terbalik apam balik kan jer name tue. Example given: Raja Shah Jehan.
haha. jangan marah okeh! tapi memang betui kan..kan..

oh,oh itu bukan my choice. 
dan name yang sebenar yang aku nak...ehh wa nak suggest is....



jeng,jeng,jeng...


jong,jong,jong...


jongkang - jongkit!



'Raja Muhammad Nur Hafiz Shah'

perrggghhh panjang nyer name 'bakal' budak nie. memang kad pengenalan nanti dapat dua kad laa. hehe. atenyer,kalo tak ade 'Shah' takkan panjang punyer. tapi nak buat lagu mane dah itu compulsory dalam contest nie. 
dan aku suke name budak laki yang ade 'muhammad nur' waaahhhh...
tapi makne name nie bagus taw!

'Muhammad Nur Hafiz' yang bermaksud cahaya penghafaz yang terpuji. (lebih kurang macam nie laa)
cantek kan...well..
InsyaAllah makne name yang baik akan influence kan peribadi seseorang. (ini bukan hasutan mahupon tuntutan..erk?)
harap harap anak buah cik yuyu comel macam cik yuyu jugak. 
kalau anak buah cik yuyu perempuan kompem! mesti! name 'Nisa' saye bagi. haha. tapi...

okeh! laa kat entry nie aku nak tag member member aku.

korang,jom join contest yang baeeekkk punyer. hehe. kome kan tengah syoookkk bercuti semester.



notamaut: minggu rafest 2010 CFSIIUM dah start. dan malam nie Akhil Hayy mai nak nyanyi.




LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad