"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Wednesday, January 19, 2011

plkn for the second chances

Assalammualaikum seniors and juniors.

dah setahun kan weyh aku kenai korang. tapi aku datang kat kem time tue, hari yang kedua. kirenyer korang senior sehari la dari aku. hehe.
haa...disebabkan aku terbace status juniors aku yang deme bakal pergi plkn. so, aku pun rase macam nak menconteng pasal member2 aku kat plkn dulu.
kenangan sangatlah best!
korang...
seems like yesterday we just know each other.
but today, i noticed that we already know between you and me.


budak2 ni kaki buli aku.




ALPHA 4 terbaek laa wa cakap. haha.

pss, pss...rindu gilak kat kamuk semuak. harap2 kamuk semuak sukses in all way.
InsyaAllah.
(aku pernah jadik orang sarawak ke?...hehe.)

p/s : punyer laa lame aku post entry nie, rupenyer tak update2. ish2....hari ini baru ku sedar yerk!!!!

LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad