"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Sunday, December 26, 2010

mid sem break

Assalammualaikum semua.


yes! dah mid sem break. of course laa aku suke sebab. balek rumah boleh tengok semua movie dalam hard disk kakak aku. haha.
tapi, cuti sem pun still ade keje sekolah. assignment belambak-lambak. gile argh. lecturer tahu kasi jerk. nie rase nak jadik lecturer ni, keje senang jek. haha. nak ke??
yes! dah habis satu movie korean. haha. okey laa ceritenyer. not bad. 
tapi aku ni kirenyer macam down-to-date jugak la. sebab dormmates aku semua dah tengok cerite tue. eleh aku heran pun. hehe.
at least aku tahu jalan ceritenye.
ohhh cuti ni aku tak sambung belajar kereta. nak amik test jpj..?? hermm...lain kali laa. tambah pulak lesen L on the way nak mampus. so, tunggu next year la. 
tu laa kau nisa, ari tue test _ _ _ _ L. padan muke! o'ohhh...okeh2! aku nak bla. hehe.daa...
dah pernah re-new dan bakal re-new lagik!...

'duitku terbang lagik...'
LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad