"The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Wednesday, September 22, 2010

mode exam

In The of Allah, The Most Gracious ever Merciful
yeah!! exam dah nak abes!!!

hehe disebabkan sekarang nie musim exam...upsr ker??

tue zaman mude2 dulu...
alhamdulillah
semua itu dh capai target..
ohh utk adik2,anak2 sedare,cucu2 + cicit2 saye... buat elok2 yerk!
tapi sekarang?? kini ku sudeh besau... dah boleh kawen kut...kawan2 ak laa hahah
a
dah masuk UNIVERSITY lagi tueh...
ec
ece...
dan sekarang nie jgak UNIVERSITY saye tengah dok jalankan exam u
tk semua student die cam saye lah...
jadi saye kenalah dok tukaq mode ke~...
ABSOLUTELY,mode exam laa weyh... x gitu??!! huhu~

yelaa takkan musim exam dok layan blog...dok men facebook! hoho (agak terase disitu...)
oleh itu, dengan ini secare official nyer saya,NISA
akan meninggalkan blog nie buat sementara waktu...hahaha

sedey x? (aduh...malu2! x daq sape sedey kat aku...)

yelaa2 ak nak blah laa nie...jgn riso ler !!! okey! for members yg tgh mode exam cam aku nie...
good luck and all the best! pss..pss...bace bismillah dulu ok!

malassss nak merepek tak tentu arah lagi daa...
so,aku pon trus tekan butang "sign out"
dan bakal bukak balek bile dah balek Perak tercinte...
huhu
done! salam perantau dari saye di Nilai...hehe
wassalam...
LIKE it? Thanks for reading this entry.
Post a Comment
copyright@khainisa.ahmad